Streuer wordt bewierookt: "Hij moet Vitesse erbovenop helpen"

Jan Streuer zit in de dug-out op het trainingscomplex van FC Twente
Jan Streuer zit in de dug-out op het trainingscomplex van FC Twente Foto: © Pro Shots

Peter Visee hoopt dat Jan Streuer snel weer terugkeert bij Vitesse. De club uit Arnhem kan de technisch adviseur van FC Twente volgens de columnist goed gebruiken. 

Vitesse balanceert nog steeds op de afgrond en kan elke ervaren hulp gebruiken. Daarbij is Streuer geen onbekende bij de club uit Arnhem. "Streuer maakte in Arnhem al turbulente tijden mee, met toen nog Karel Aalbers als voorzitter", schrijft Visee in het Algemeen Dagblad. "Streuer kennen we nu vooral als de man die samen met Ron Jans FC Twente weer naar de top bracht. Niet in paniek raken, creatief zijn, je grote netwerk gebruiken; Streuer weet hoe je in moeilijke situaties te werk moet gaan."

Eerder keerde Paul van der Kraan en John van den Brom ook al terug naar Vitesse. "Toen ik las dat Van den Brom in Arnhem aan de slag gaat, dacht ik meteen aan Jan: samen gaan ze Vitesse erbovenop helpen", aldus Visee. "Maar helaas zal het (nog) niet zover komen. Streuer verlengde in januari zijn contract bij FC Twente. Streuer blijft sowieso tot 1 september bij FC Twente, de dag dat de transfermarkt sluit. Een officiële samenwerking zit er deze zomer dus niet in, maar wie weet wat er daarna gebeurt?"

Lees meer:
0 reacties