Ten Hag: "Ik blijf als fan heel nauw betrokken bij FC Twente"

Erik ten Hag
Erik ten Hag Foto: © Pro Shots

Erik ten Hag was op vrijdagavond aanwezig bij de afscheidswedstrijd van Wout Brama. De trainer van Manchester United heeft een lange geschiedenis met FC Twente.

"Ik ben hier als klein 'menneke' binnengekomen", begint Ten Hag tegenover RTV Oost. "Ik heb in Vak-P gestaan. Niet in dit Vak-P, maar in het Vak-P op Het Diekman. Ik heb er alles meegemaakt."

"Ik heb wedstrijden gezien tegen PSV met bij PSV Willy van der Kuijlen en Jan van Beveren en bij FC Twente Epy Drost, Kick van der Vall, Eddy Achterberg", vervolgt Ten Hag. "Dus dat zit heel erg diep. Ik ben hier als jong 'menneke' voetballer geworden en ben 23 jaar speler, hoofd opleiding en trainer geweest. Het is echt een deel van je leven."

Vervolgens krijgt Ten Hag de vraag of hij ooit nog trainer van FC Twente wordt. "Dat weet je nooit. In het voetbal kan je niks plannen. FC Twente is mijn club. Hier is voor mij alles begonnen. Hier is mijn roots, mijn opleiding, ik ben hier volwassen geworden. Het zou ooit kunnen, maar je weet het nooit. Eén ding blijft overeind: FC Twente is en blijft mijn club. Ik blijf als fan heel nauw betrokken bij FC Twente", besluit de trainer van Manchester United.

Lees meer:
0 reacties