Ten Hag krijgt lof van oud-spelers FC Twente: "Geweldige aanvoerder"

Erik ten Hag
Erik ten Hag Foto: © Pro Shots

Erik ten Hag maakt komende zomer de overstap naar Manchester United. De oud-speler en voormalig assistent-trainer van FC Twente wordt de nieuwe trainer van de Engelse topclub. Voormalig teamgenoot Ellery Cairo is erg te spreken over Ten Hag.

"Hij was een geweldige aanvoerder", zegt Cairo tegen The Mirror. "Als speler was hij oké, maar hij kende zijn taken echt. Hij wist waar we allemaal moesten rennen, staan en waar we de bal moesten vragen. Hij heeft het altijd geweten - en hij liet het ons ook altijd weten."

Cairo vervolgt: "Hij was niet echt extravert, hij was heel normaal buiten het veld. Maar als hij aan het trainen of spelen was, wilde hij altijd winnen. Als je aan het trainen was en in kleine partijen speelde met Erik in je team, was de kans groot dat je zou winnen. Hij zou je zeggen waar je moest lopen en als je niet luisterde, had je een probleem."

Ook voormalig teamgenoot Sjaak Polak is lovend over Ten Hag: "Hij is in de regio geboren en kende de club heel goed. In de kleedkamer was hij een heel goede leider. Voordat hij iets wilde zeggen, keek hij om zich heen en kende hij de stemming. Hij was geen man om te schreeuwen. Hij is gewoon een goede kerel met een sterke persoonlijkheid en veel respect, en dat is het belangrijkste in het voetbal", aldus Polak.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand