'Ten Hag neemt voormalig FC Twente-trainer mee naar Manchester'

Erik ten Hag
Erik ten Hag Foto: © Pro Shots

De kans is vrij groot dat oud-FC Twente-trainer Steve McClaren met Erik ten Hag als assistent-trainer meegaat naar Manchester United. De Engelsman was aanwezig bij een meeting in Amsterdam met de Ajax-trainer.

Althans, dat weet het Engelse The Times te melden. Manchester United organiseerde een dag na het behaalde kampioenschap van Ajax een 'strategy meeting' in Amsterdam, waar ook McClaren bij aanwezig was. Ook Ten Hag en Mitchell van der Gaag waren aanwezig. Het medium meldt ook dat het vreemd moet lopen, wil McClaren volgend seizoen geen onderdeel van de staf van Ten Hag uitmaken.

Tijdens de bijeenkomst werd er met directeur voetbalzaken van Manchester United, John Murtough, gesproken over de toekomst van de club. Mogelijke transfers zijn ook de revue gepasseerd. Ajax-trainer Ten Hag krijgt in Manchester een transferbudget van zo'n 150 miljoen euro om aan de selectie te sleutelen, plus de inkomsten uit uitgaande transfers.

Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties