Ten Voorde: "Hij kan wel het kind van de rekening gaan worden"

Leon ten Voorde
Leon ten Voorde Foto: © NESimages

De laatste drie duels van de eerste seizoenshelft speelden Michel Vlap en Sem Steijn samen op het middenveld bij FC Twente. Michal Sadilek is inmiddels weer voldoende hersteld van zijn oorsuizen. Clubwatcher Leon ten Voorde verwacht dat Ramiz Zerrouki en Sadilek in ieder geval starten, maar wie heeft de voorkeur op tien: Vlap of Steijn?

"Wij (Ten Voorde en Tijmen van Wissing, red.) waren er bij tijdens de oefenwedstrijd tegen Sparta en toen stond Vlap niet bij de A-ploeg. Afgelopen zaterdag tijdens de afscheidswedstrijd zat hij niet op het middenveld waar je hem zou kunnen verwachten", zegt Ten Voorde in De Ballen Verstand Podcast. "Maar als je een beetje op de ploeg zit de laatste weken dan proef je wel dat Vlap met de terugkeer van Sadílek het kind van de rekening kan gaan worden."

Ten Voorde had eerder deze week een gesprek met Vlap, die aangaf dat hij soms praat met een sportpsycholoog. "Vlap was openhartig en gaf eerlijk toe gebruik te maken van een sportpsycholoog. Ik vroeg of hij er dit seizoen vaker gebruik van heeft gemaakt dan in het verleden, want hij werkt daar al langer mee."

"Toen gaf hij dat ook toe. Hij heeft het natuurlijk heel moeilijk. Het is een vrolijke frans naar buiten toe, heeft altijd de lach aan z'n kont hangen en in de groep is hij altijd aanwezig. Maar hij gaf wel toe dat daaronder wel een laag van onzekerheid zit", aldus Ten Voorde.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand