Ten Voorde doet voorspelling: "Misschien komt hij weer in beeld"

Leon ten Voorde
Leon ten Voorde Foto: © Sportfoto-oost

Leon ten Voorde verwacht niet dat FC Twente in paniek raakt als Michal Sadilek deze zomer verkocht wordt. De clubwatcher denkt dat Joseph Oosting genoeg opties heeft op het middenveld. 

Sadilek heeft nog een eenjarig contract en er wordt niet uitgesloten dat hij deze zomer vertrekt. Ten Voorde denkt niet dat Arnold Bruggink hard op zoek hoeft naar een opvolger. "Ze hebben nog wel wat achter de hand zonder de markt op te gaan", begint hij in De Ballen Verstand. "Eiting is er nu vanaf het eerste moment bij, die mag het nu laten zien. Ik denk dat Vlap niet meer in aanmerking gaat komen voor de linkerkant, dus die zal voor een plek op het middenveld gaan vechten."

Onder Oosting was Vlap dit seizoen de linksbuiten, maar Ten Voorde gaat ervan uit dat de Fries komend seizoen een nieuwe rol krijgt. "Vlap heeft bewezen dat hij op 'tien' toch te veel bezig is met goals en assists, waardoor hij verkrampt. Hij kan wel heel goed voetballen, dus op dit moment zie ik meer een 'acht' in hem", legt de clubwatcher van FC Twente uit. "Dat zou ook een optie kunnen zijn."

"FC Twente heeft Ltaief gehaald, maar ze willen waarschijnlijk nog een alternatief erbij voor die linkerkant", vervolgt Ten Voorde. "Ik ga ervan uit dat dat een jongere, goedkopere kracht wordt. Misschien komt Ünüvar later in de voorbereiding weer in beeld."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
10/08
NEC
18:45
FC Twente
za
17/08
FC Twente
18:45
Sparta Rotterdam
zo
1/09
FC Utrecht
12:15
FC Twente
za
14/09
FC Twente
16:30
PEC Zwolle
zo
22/09
Almere City
14:30
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
Bekijk de hele stand