Ten Voorde haalt uit: "Dat mag je de RvC van FC Twente kwalijk nemen"

Jan Streuer voor de camera van Tijmen van Wissing, rechts Leon ten Voorde
Jan Streuer voor de camera van Tijmen van Wissing, rechts Leon ten Voorde Foto: © Sportfoto-oost/Ron Jonker

Paul van der Kraan is bezig aan zijn laatste maanden als algemeen directeur bij FC Twente. Nog altijd is de geschikte opvolger niet gevonden. Clubwatcher Leon ten Voorde heeft dan ook geen goed woord over voor de Raad van Commissarissen van de club uit Enschede.

"Ik vind het heel gênant dat ze er al een paar jaar niet in slagen om een opvolger voor Van der Kraan te vinden", zegt Ten Voorde in De Ballen Verstand Podcast. "Er zijn meerdere kandidaten de revue gepasseerd. Ze hebben er zelf een paar afgewezen, maar er zijn ook kandidaten afgehaakt. Ze hebben ooit één algemeen directeur aangetrokken."

"Dat was de heer Brüggenwirth, maar toen keken we elkaar na tien seconden tijdens de persconferentie al aan: dit kan niet wat worden." Clubwatcher Tijmen van Wissing haakt in: "Ik kan me voorstellen dat je na zo'n miskleun als Brüggenwirth niemand meer aan durft te stellen. Dat was echt gênant."

Ten Voorde geeft de RvC het advies om wat meer tempo te maken. "Van der Kraan moet iedere keer tegen zijn vrouw zeggen: sorry schat, we doen er nog een maandje bij in Enschede. Dan komt er weer een maandje bij, en weer een maandje."

"Dit is echt een neverending story en dat mag je de RvC wel kwalijk nemen. Die zijn daar verantwoordelijk voor. Zo langzamerhand krijg je het idee dat Van der Kraan zelf zijn opvolger moet gaan benoemen", aldus Ten Voorde.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal verloor vrijdag kansloos van Frankrijk, maar maandag moet het tegen Gibraltar een makkie worden. Weet Oranje van de voetbaldwerg te winnen in Rotterdam? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand