Ten Voorde haalt uit: "Dat mag je de RvC van FC Twente kwalijk nemen"

Jan Streuer voor de camera van Tijmen van Wissing, rechts Leon ten Voorde
Jan Streuer voor de camera van Tijmen van Wissing, rechts Leon ten Voorde Foto: © Sportfoto-oost/Ron Jonker

Paul van der Kraan is bezig aan zijn laatste maanden als algemeen directeur bij FC Twente. Nog altijd is de geschikte opvolger niet gevonden. Clubwatcher Leon ten Voorde heeft dan ook geen goed woord over voor de Raad van Commissarissen van de club uit Enschede.

"Ik vind het heel gênant dat ze er al een paar jaar niet in slagen om een opvolger voor Van der Kraan te vinden", zegt Ten Voorde in De Ballen Verstand Podcast. "Er zijn meerdere kandidaten de revue gepasseerd. Ze hebben er zelf een paar afgewezen, maar er zijn ook kandidaten afgehaakt. Ze hebben ooit één algemeen directeur aangetrokken."

"Dat was de heer Brüggenwirth, maar toen keken we elkaar na tien seconden tijdens de persconferentie al aan: dit kan niet wat worden." Clubwatcher Tijmen van Wissing haakt in: "Ik kan me voorstellen dat je na zo'n miskleun als Brüggenwirth niemand meer aan durft te stellen. Dat was echt gênant."

Ten Voorde geeft de RvC het advies om wat meer tempo te maken. "Van der Kraan moet iedere keer tegen zijn vrouw zeggen: sorry schat, we doen er nog een maandje bij in Enschede. Dan komt er weer een maandje bij, en weer een maandje."

"Dit is echt een neverending story en dat mag je de RvC wel kwalijk nemen. Die zijn daar verantwoordelijk voor. Zo langzamerhand krijg je het idee dat Van der Kraan zelf zijn opvolger moet gaan benoemen", aldus Ten Voorde.

Zet €10 in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Twente komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Twente (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
24/09
RKC Waalwijk
16:45
FC Twente
wo
27/09
FC Twente
20:00
Vitesse
za
30/09
FC Twente
21:00
SC Heerenveen
zo
8/10
Fortuna Sittard
14:30
FC Twente
zo
22/10
Heracles Almelo
14:30
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 4 12 12
2 AZ 4 10 12
3 FC Twente 4 9 12
4 Feyenoord 5 14 11
5 Fortuna Sittard 5 3 9
6 Sparta Rotterdam 5 1 8
7 Go Ahead Eagles 4 0 7
Bekijk de hele stand