Ten Voorde na ruime zege FC Twente: "Heel goed voor elkaar"

Leon ten Voorde langs het trainingsveld
Leon ten Voorde langs het trainingsveld Foto: © BSR Agency

Leon ten Voorde zag FC Twente tegen Go Ahead Eagles een heel makkelijke middag beleven. De journalist van TC Tubantia zag de ploeg gretig zijn na de nederlaag van afgelopen week tegen FC Utrecht.

"Je krijgt het gevoel: komt er een reactie? Was de wedstrijd tegen FC Utrecht een incident? Achteraf kun je zeggen dat het een hele makkelijke middag is geweest", opent Ten Voorde bij De Ballen Verstand. Host Frank Bussink is het daarmee eens. "Ik zat die goals terug te kijken. Die 1-0 van Steijn kun je nog zeggen dat de keeper hem kan hebben."

Ook bij de tweede goal zat Jeffrey de Lange mis. "Die tweede komt misschien een beetje laat, waardoor de keeper hem niet kan zien. Het waren geen blunders, maar ik vond FC Twente sowieso veel meer drive hebben dan tegen FC Utrecht."

Ten Voorde: "Het was geen topwedstrijd, maar het was goed genoeg om te winnen van een heel tamme nummer zes van Nederland. Het was goed genoeg, het was degelijk. Ze hebben in de eerste fase geen kans weggegeven. Ze hadden het gewoon heel goed voor elkaar en de perfecte reactie getoond."

Lees meer:
0 reacties