Ten Voorde: "Hij vindt dat Twente verantwoordelijk is voor die doden"

Leon ten Voorde langs het trainingsveld
Leon ten Voorde langs het trainingsveld Foto: © BSR Agency

Evgeniy Levchenko is absoluut geen fan van de deal die FC Twente met Spartak Moskou sloot. De tukkers besloten Manfred Ugalde te verkopen voor vijftien miljoen euro. 'Bloedgeld', volgens Levchenko.

Leon ten Voorde is een beetje klaar met Levchenko. "We weten het nu wel met Ugalde en we weten ook wel hoe Levchenko erover denkt. We snappen het, ook al kunnen we dat helemaal niet snappen. Hij vindt dat FC Twente ook verantwoordelijk is voor de doden die er vallen en dat claimen vind ik nogal wat", zegt Ten Voorde bij De Ballen Verstand van TC Tubantia.

"Hij heeft nu zijn punt gemaakt en daar kun je heel wat van vinden. Ik had ook het liefst gehad dat alle banden met Rusland waren doorgesneden maar dat was niet het geval." Hoe het Ugalde afgaat? Ten Voorde weet het niet. "Ik volg de Russische competitie niet, behalve het nieuws over Quincy Promes."

"Als je tien keer hetzelfde zegt dan komt die boodschap die tiende keer niet meer aan. dat heeft geen zin meer. Bij Rondo ging Maurice Steijn ook weer uithalen naar Ajax. Doe dat niet. Het werkt alleen maar averechts. Het wekt irritatie op", besluit Ten Voorde.

Lees meer:
0 reacties