Ten Voorde: "Lastig om nieuwe spelers perspectief te bieden"

Leon ten Voorde op de tribune
Leon ten Voorde op de tribune Foto: © NESimages

De verwachting is dat verschillende spelers deze zomer zullen vertrekken bij FC Twente. Arnold Bruggink en Jan Streuer hebben de taak om ook volgend seizoen weer voor een volwaardige selectie te zorgen. Gezien het niet zeker is welke spelers de club zullen verlaten, staan de twee technische mensen voor een lastige taak.

"Ze hebben gesproken met Azarkan, hij speelt aan de rechterkant. Maar je hebt Cerny ook nog, hij wordt misschien verkocht. Je moet Azarkan wel perspectief kunnen bieden", legt Leon ten Voorde uit in de podcast De Ballen Verstand van Tubantia. "Maar je gaat niet zeggen: Ja, waarschijnlijk gaat Cerny weg. Het is wel waarschijnlijk, maar je weet het niet. Je kunt ook in gesprek gaan met een linksachter, want Smal vertrekt waarschijnlijk wel. Maar je weet het niet zeker. Dan kans dat Misidjan weggaat is best wel groot. Maar als je met Ruben van Bommel praat, heb je daar geen honderd procent zekerheid over. Dat is best wel lastig manoeuvreren."

Je kunt ook niet wachten tot je zekerheid hebt betreft vertrekkende spelers. “Nee, dat kan niet, want die gaan misschien in augustus pas weg", gaat de sportjournalist verder. "Het is niet zo makkelijk zoals mensen vaak denken. Het is nog vrij rustig op het moment, maar er zit wel wat aan te komen bij FC Twente. Ik verwacht dat deze week gecommuniceerd gaat worden dat ze Youri Regeer gaan kopen."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand