Ten Voorde na nederlaag: "Dat is het positieve voor FC Twente"

Leon ten Voorde is blij
Leon ten Voorde is blij Foto: © Orange Pictures

FC Twente verloor zondagmiddag in de eigen Grolsch Veste van FC Utrecht. De ploeg van oud-trainer Ron Jans won met 0-1. Clubwatcher Leon ten Voorde vond dat de Domstedelingen in de eerste helft de bovenliggende partij waren, maar meent ook dat de Tukkers genoeg kansen kregen om te scoren.

"Ik vond FC Utrecht in de eerste helft zeker de betere ploeg", begint Ten Voorde bij De Ballen Verstand. "Alleen, dat was het gekke, FC Twente kreeg wel vier kansen. Niet elke kans is een goal, dat denken journalisten en supporters vaak. Maar van die vier kansen, mag er wel eentje in. Dan krijg je een heel andere wedstrijd."

"Misschien is dat ook wel het positieve om aan vast te houden. Op een mindere dag, tegen één van de betere ploegen uit de Eredivisie, want dat is FC Utrecht echt, ben je toch nog in staat om vier kansen te creëren. In de tweede helft is FC Utrecht, op een moment van Brenet na, niet meer gevaarlijk geweest. FC Twente heeft constant aangevallen, maar het was zo'n dag dat het niet lukte", aldus Ten Voorde.

Lees meer:
0 reacties