Ten Voorde oppert nieuwe positie voor Vlap: "Wil hem daar wel zien"

Michel Vlap juicht tegen Fortuna Sittard
Michel Vlap juicht tegen Fortuna Sittard Foto: © Pro Shots

Michel Vlap speelde dit seizoen vooral als linksbuiten, waar hij afgelopen seizoen de nummer tien van FC Twente was. Leon ten Voorde denkt dat de middenvelder nog beter uit de voeten kan als hij iets verder naar achteren speelt.

"Ik zie ook wel een rol op het middenveld, op een andere positie, weggelegd voor Michel Vlap", begint de journalist in De Warming-up. "Hij is geen linkerspits. Aan het begin van het seizoen heeft hij dat op een bepaalde manier heel goed ingevuld, maar er moet echt een linkerspits bij."

Als aanvallende middenvelder is Sem Steijn nu onomstreden, al is het de vraag of hij er na de zomer nog is. "Als Steijn er nog drie inschopt, komt er misschien wel een club voor hem. Dat is nog een beetje koffiedik kijken", stelt Ten Voorde, die ook bij een vertrek van hem niet verwacht dat Vlap hem gaat vervangen.

"Op tien heeft hij niet genoeg rendement, zoals Sem Steijn. Hij heeft vorig seizoen ook wel eens op acht gespeeld en dat deed hij hartstikke goed. Hij kan ook gewoon goed voetballen, dus ik zou hem daar ook wel eens willen zien", besluit Ten Voorde.

Lees meer:
0 reacties