Ten Voorde over Eredivisie-programma: "En die zijn echt slecht"

Leon ten Voorde
Leon ten Voorde Foto: © Sportfoto-oost

FC Twente staat na vier competitiewedstrijden op een gedeelde eerste plek in de Eredivisie met 12 punten. Leon ten Voorde ziet tevens dat de club uit Enschede een gunstig programma heeft tot aan de volgende interlandperiode.

Zondag gaat trainer Joseph Oosting met de Tukkers op bezoek bij zijn oude werkgever RKC Waalwijk. "FC Twente moet daar gewoon winnen", vertelt hij in de podcast De Ballen Verstand. "En dan kan je - met de thuisduels met Vitesse (woensdagavond om 20:00 uur, red.) en Heerenveen (zaterdagavond om 21:00 uur, red.) van volgende week - maar zo een historische kampi.. eh seizoenstart hebben", beseft Ten Voorde.

De verslaggever verwacht ook dat promovendus Heracles Almelo, dat met zes punten uit vier wedstrijden nog net in het linkerrijtje staat op een negende plek, ook gewoon drie punten gaat pakken tegen hekkensluiter FC Volendam. "Ik heb ze (Volendam, red) tegen Twente gezien. En die zijn echt slecht", besluit Ten Voorde kritisch. Heracles-watcher Ralph Blijlevens blijft reëel. "Ze hebben natuurlijk nog wel wat spelers gehaald ondertussen, dus eventjes afwachten.”

Lees meer:
0 reacties