Ten Voorde weet: "FC Twente wil er nog drie of vier spelers bij"

Leon ten Voorde
Leon ten Voorde Foto: © Sportfoto-oost

De soap rond Carel Eiting is nog niet afgelopen. Hoewel FC Volendam in zijn gelijk is gesteld, lijkt een samenwerking tussen speler en club niet meer goed te kunnen gaan, en FC Twente zoekt nog naar spelers.

Met nog een kleine week te gaan in de transferperiode is Arnold Bruggink nog niet klaar. "Ze weten bij FC Twente ook nog niet welke kant het opgaat", stelt Leon ten Voorde in De Ballen Verstand. "Er moeten spelers bij, dat worden er drie of vier. Het hangt van veel zaken af: gaat Joshua Brenet weg, hoeveel aanvallers komen er, komt Carel Eiting", somt hij op.

De zaak Carel Eiting kent zijn einde nog niet. "Ze hebben dit weekend weer met FC Volendam om tafel gezeten en we hebben geen witte rook gesignaleerd boven De Grolsch Veste en ook niet boven de haven van Volendam", weet de clubwatcher. "Dat wordt heel ingewikkeld, maar je kunt je niet voorstellen dat hij ooit nog voor Volendam gaat spelen."

"Ze zullen naar bepaalde constructies moeten gaan kijken om deze zaak uit de impasse te halen", vervolgt Ten Voorde. "Het is een enorm slopende zaak en ik heb dit in al die jaren dat ik de club volg nog nooit meegemaakt. Ik heb het vonnis gelezen, dat bood best veel aanknopingspunten voor kamp Eiting. Het was een verassend vonnis, ik heb veel juristen gehoord die zeiden allemaal dat Eiting zou gaan winnen.

Er was volgens de journalist wel meer opvallends in de soap. "Als je ook kijkt naar het contract van Eiting, die heeft zijn huis laten verbouwen voor 125.000 euro op kosten van FC Volendam. Doe niet zo ingewikkeld bij het opstellen van een contract", aldus Ten Voorde. "Dat hangt van rare dingen bij elkaar."

Zet €10 in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Twente komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Twente (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
FC Twente
21:00
SC Heerenveen
zo
8/10
Fortuna Sittard
14:30
FC Twente
zo
22/10
Heracles Almelo
14:30
FC Twente
zo
29/10
FC Twente
12:15
Feyenoord
zo
5/11
FC Utrecht
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 6 19 18
2 AZ 5 13 15
3 FC Twente 6 9 15
4 Feyenoord 5 14 11
5 Sparta Rotterdam 6 2 11
6 Go Ahead Eagles 6 0 10
7 Excelsior 6 2 9
Bekijk de hele stand