Ten Voorde zelfkritisch: "We gaan dat gewoon niet meer doen"

Leon ten Voorde langs het trainingsveld
Leon ten Voorde langs het trainingsveld Foto: © BSR Agency

FC Twente verloor zondag in eigen huis van FC Utrecht. Geheel tegen de verwachting in van Leon ten Voorde, die er stiekem al vanuit ging dat de derde plek binnen een maand zeker zou zijn. Op die uitspraak komt hij terug in de podcast De Ballen Verstand.

Ten Voorde steekt de hand in eigen boezem: "We moeten onszelf op de vingers tikken. We hebben vorige week heel arrogant geroepen dat FC Twente binnen een maand de derde plaats zeker heeft. En in de eerste beste wedstrijd gaat het thuis al mis. Daar moeten we mee stoppen. We zijn kritisch op iedereen en moeten ook kritisch zijn op onszelf, ik nu op mij. We gaan dat gewoon niet meer doen. FC Twente heeft ook niet zo'n superelftal dat je denkt: dat doen ze zomaar eventjes."

Wagenaar haakt in: "Maar wie wel? Misschien PSV, misschien Feyenoord die toch door het oog van de naald kruipen. Ik zie vaak van die voorspellingen, in stukken en in podcasts... Dan denk ik ja...". Ten Voorde neemt het woord over: "Er zijn nog twaalf wedstrijden te spelen en je moet het gewoon wedstrijd voor wedstrijd laten zien. Komende zondag Go Ahead Eagles, ga er maar aanstaan!

Lees meer:
0 reacties