Theo Janssen terug naar FC Twente? "Denk dat ik daar wel pas"

Theo Janssen
Theo Janssen Foto: © Pro Shots

Theo Janssen staat niet onwelwillend tegenover een terugkeer naar FC Twente. De oud-speler van de Tukkers was vrijdagavond te gast bij een forumavond van Sportclub Markelo.

Bij de amateurclub uit Hof van Twente vertelde Janssen in geuren en kleuren over zijn tijd bij FC Twente. De landskampioen van 2010 kreeg de voorzetjes van presentator Eddy van der Ley.

Janssen is momenteel assistent-trainer bij Vitesse en kreeg de vraag of hij die functie ook ooit bij FC Twente zou willen vervullen. "Ik denk dat ik daar wel pas, ja", was het antwoord van Janssen volgens de website van Sportclub Markelo. "Ik ken de club, heb een goede band met de supporters, dus waarom niet?"

De oud-prof lijkt komende zomer niet de overstap te maken naar FC Twente. Trainer Joseph Oosting wil namelijk zijn assistenten bij RKC Waalwijk, Peter Uneken en Sander Duits, meenemen naar De Grolsch Veste. Jeffrey de Visscher en Sander Boschker blijven aan bij FC Twente, waarmee de technische staf rond zou zijn.

Oosting was in het verleden wel jeugdtrainer, assistent-trainer en interim-trainer bij Vitesse, waar hij ook Jong Vitesse onder zijn hoede had. Theo Janssen liep al die jaren ook al rond bij de club uit Arnhem en dus kennen de twee elkaar wel goed.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand