Voormalig FC Twente-talent schrikt: "Dat zijn gewoon dwazen"

Tijjani Reijnders is geschrokken van de rellen op de tribune na de wedstrijd tussen AZ en West Ham United (0-1) in de Conference League. De voormalig jeugdspeler van FC Twente zag vanaf het veld hoe AZ-hooligans het vak met familieleden van de West Ham-spelers bestormde nadat zij eerst al een hek omver hadden gegooid.

"Dat zijn gewoon dwazen. Ik snap het niet", zegt Reijnders tegenover ESPN. "Natuurlijk zit er emotie bij, maar wat moet je er verder van zeggen. Nogmaals het zijn echt dwazen, ik heb er verder geen woorden voor."

Verdediger Pantelis Hatzidiakos haalde ook uit naar de AZ-fans. "Ontzettend triest. Mijn familie zat daar boven. Ik heb net even contact met ze gehad. Ze stonden te trillen. Ik noem die mensen niet eens AZ-supporters. Het is zielig wat ze hebben gedaan. Kom gewoon kijken en ons toejuichen. Blijf anders gewoon thuis als je zulke intenties hebt."

Trainer Pascal Jansen schaamde zich. "Het is vervelend, het hoort niet thuis in ons stadion. Het liefst in geen enkel stadion. Ik voel schaamte. Mensen zullen angstige momenten hebben beleefd. Je moet je emoties nog steeds de baas zijn, ook op een avond met een nederlaag", aldus de oefenmeester.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand