Tijmen van Wissing: "Hij was wat chagrijnig, is toch mooi joh"

FC Twente draait ook dit seizoen een prima jaar in de Eredivisie en daar is de nieuwe hoofdtrainer Joseph Oosting natuurlijk ook verantwoordelijk voor. Arnold Bruggink is echter niet verrast dat Oosting goed past bij de Tukkers.

"Oosting ophalen een gok? Ik vond dat geen gok", begint Bruggink bij De Oosttribune van RTV Oost. "Wij wisten hoe hij te werk zou gaan en wat hij daar voor nodig heeft. We dachten ook dat hij heel goed bij de club zou passen en ik denk ook dat dat zo is."

"Hoe Joseph met zijn staf bij de club werkt, echt fantastisch", gaat de technisch directeur verder. "Ik denk dat enorm onderschat werd hoe ingewikkeld het is geweest. Het is echt anders gegaan en hij is ook een aankoop geweest. Eigenlijk je belangrijkste aankoop."

"Hij heeft al heel veel lof gekregen en Arnold schetst het, denk ik, goed", reageert Tijmen van Wissing. "Hij heeft wel wat teweeg gebracht. Hij is weer zichzelf. Vorige week was hij ietwat korzelig en was hij een beetje chagrijnig op ons. Dat is toch mooi, joh. Hij vertelt veel, is openhartig en moet nu gewoon derde worden met deze groep", aldus de journalist.

Lees meer:
0 reacties