Tijmen van Wissing ziet versterking: "Zij zien hem toch ook wel?"

In de Oosttribune bespreken Bert van Losser, Jan van Staa, Tijmen van Wissing en gast Anco Jansen onder andere de situatie van FC Twente. Aan bod komt ook Younes Namli, hij wordt gezien als een mogelijke aanwinst voor de ploeg uit Enschede.

"Heb je Namli al voorgesteld aan Bruggink?", vraagt Van Losser aan Van Wissing. "Nee maar die zien hem toch ook?", reageert Van Wissing. "Vorig jaar hadden ze al zoiets van 'interessant om erbij te hebben'. Bij Sparta kwam hij er niet echt aan te pas, maar dat had meer te maken met de opvatting van Sparta en dat Van Crooij het heel goed deed. Maar dit is voor de subtop in Nederland zeker een versterking."

Jansen is er ook zeker van dat hij het niveau bij Twente aan kan. "Ja zeker", stelt hij. "Geen enkele twijfel." Bert van Losser vroeg Namli persoonlijk of hij Twente zag zitten, na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Heracles. "Natuurlijk is Twente een mooie club, net als veel andere clubs", reageert de aanvaller. "Maar we gaan het zien."

"Ja hij gaat voor het meeste geld", reageert Van Wissing. "En dat snap ik in zijn geval. Hij is dertig jaar. Hij gaat toch naar het buitenland Anco?". "Dat verwacht ik inderdaad wel", reageert hij. "Hij heeft een eenzijdige optie om te blijven bij Zwolle. Dat is erg lastig voor de club natuurlijk. Als hij blijft is hij de aanvoerder volgend jaar. Maar hij kan altijd zeggen dat hij ervandoor gaat."

Lees meer:
0 reacties