Toekomst Streuer en Jans nog ongewis: "Dat gaf hij duidelijk aan"

Ron Jans, Paul van der Kraan en Jan Streuer
Ron Jans, Paul van der Kraan en Jan Streuer Foto: © Pro Shots

In een nieuwe aflevering van de podcast De Ballen Verstand geven voetbalwatchers, Leon ten Voorde en Ralph Blijlevens hun visie op Jan Streuer en Ron Jans, de mannen die in Enschede niet meer kapot kunnen na de goede resultaten van de afgelopen jaren.

De vraag is of de 'nieuwe helden' doorgaan in Enschede. Ten Voorde weet het zo net nog niet en wikt en weegt: "Drie jaar is altijd wel een kantelpunt in het voetbal. Of je bij de amateurs bent, of de profs... Het vierde jaar is toch altijd op de één of de andere manier toch altijd wat anders."
En je kan natuurlijk zeggen, er komt een andere spelersgroep, er gaat doorgeselecteerd worden. Spelers gaan verkocht worden, dat is allemaal waar. Maargoed, beide partijen moeten heel goed bij zichzelf te rade gaan. Het is drie jaar heel succesvol geweest, dat staat niet ter discussie. Maarja, is een vierde jaar nog verstandig? Ik denk wel dat daar bij beide partijen over wordt nagedacht", vertelt de clubwatcher.

Ook is de vraag hoe beide heren (Jans en Streuer op elkaar reageren). Ten Voorde vertelt hierover: "Ze zijn nu in gesprek met Streuer. Die vindt: 'ik ben technisch directeur, dus ik vind dat ik de grootste stem moet hebben wie er trainer wordt.' Jans zei: 'Als Streuer niet doorgaat, dan ga ik waarschijnlijk ook niet door.' Dat gaf hij duidelijk aan. Nu is de vraag: stel dat Twente niet met Jans verder wil, wat gaat Streuer doen? En wie bepaalt dat. Om duidelijkheid te creëren moet je denk ik richting februari, dan moet je weten waar je aan toe bent. Je moet ook lijntjes uitleggen naar volgend seizoen." besluit de journalist van TC Tubantia.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand