Toornstra reëel: "Dan hadden we een wedstrijd als deze verloren"

Jens Toornstra vecht om de bal samen met Carel Eiting
Jens Toornstra vecht om de bal samen met Carel Eiting Foto: © BSR Agency

FC Utrecht bleef zondag voor de veertiende wedstrijd op rij zonder nederlaag. Dankzij een goal van Jens Toornstra wonnen de Domstedelingen op bezoek bij FC Twente.

"In het begin van het seizoen hadden we een wedstrijd als deze onherroepelijk verloren", denkt de doelpuntenmaker. "Inmiddels is er een soort onoverwinnelijkheid in de ploeg geslopen. We durven, raken niet snel uit balans, maken onze acties. Komt wel goed... dat is wat we voelen bij FC Utrecht wanneer we op het veld staan. Het verbroken clubrecord is er een bewijs van", geeft Toornstra aan in het AD.

Ron Jans is de teambuilder bij FC Utrecht. "Succes is vaak iets ongrijpbaars", weet Toornstra. "Feit is wel dat we ons in een paar maanden tijd enorm ontwikkeld hebben. Voorbeeldje: ik kan de energie in wedstrijden niet brengen als mijn ploeggenoten die energie óók niet brengen. Ze doen het allemaal. Man, we hebben zoveel goede spelers."

"Fijn dat alles nu in elkaar valt", klinkt het. "Ik geloof echt dat het nog een mooi seizoen gaat worden", aldus de matchwinner van zondag.

Lees meer:
0 reacties