Trainer FK Cukaricki ziet kansen: "Voor een verrassing zorgen"

De buitenkant van het Partizan Belgrado-stadion
De buitenkant van het Partizan Belgrado-stadion Foto: © Pro Shots

FK Cukaricki neemt het donderdagavond in het stadion van Partizan Belgrado op tegen FC Twente en trainer Dusan Kerkez kijkt uit naar de heenwedstrijd. De oefenmeester wil dolgraag stunten tegen de club uit Enschede.

"We kunnen voor een verrassing zorgen", legt hij uit op de website van zijn werkgever. "Het maakt niet uit hoe we spelen, het gaat om het resultaat. Ik ben alleen geïnteresseerd in de uitslag na twee wedstrijden. “De spelers zijn tot het bot gemotiveerd. Het is mijn taak om van hun nervositeit af te komen. Ik ben tevreden over de voorbereiding en focus. Dit is een echte kans voor spelers om zichzelf te laten zien aan Europa en de bevolking van Servië", aldus Kerkez.

"We zullen alles geven om te winnen", vervolgt de coach, die wel onder de indruk is van de tegenstander uit Nederland. “Ik heb respect voor FC Twente. Twente is een technisch goed opgeleide ploeg, ze spelen op hoog niveau, ze spelen snel, ze schakelen snel om van verdediging naar aanval. Ze kunnen het grote teams, dan ons, moeilijk maken. Ze hebben ook gebreken en daar moeten we van profiteren", besluit Kerkez optimistisch.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
do
1/06
SC Heerenveen
18:45
FC Twente
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand