Tukker Rik Elfrink volgt PSV: "Lastig, met die Veste erachter"

Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad
Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad Foto: © Screenshot Eindhovens Dagblad

Rik Elfrink denkt dat PSV een flinke kluif gaat hebben aan FC Twente. De geboren Tukker die PSV nagenoeg 24/7 volgt ziet echter ook waar PSV meer kwaliteiten heeft ten opzichte van de Enschedese tegenstander: het scorende vermogen in de voorhoede.

"Het is een volwassen ploeg die alles op orde heeft", vertelt Elfrink in de podcast De Warming Up van de TC Tubantia. "Als je dan toch over een zwakte of een relatieve zwakte moet spreken, vind ik dat ze iets meer zouden kunnen scoren. Ze hebben minder spelers dan PSV die écht makkelijk scoren. Ik denk dat daar weleens de sleutel zou kunnen liggen. Hoe houdt FC Twente straks de aanvallers van PSV af?"

"FC Twente zal wel de kansen moeten benutten die ze eventueel gaan krijgen. Ik denk dat daar vooral de sleutel voor hen ligt. Kom je op 1-0, 2-0, dan heb je die Veste erachter en wordt het heel erg lastig. Dat is een scenario die je ook niet moet uitsluiten. FC Twente heeft het vaker laten zien tegen PSV, twee jaar geleden nog. PSV kwam met 3-0 achter. Kom dan nog maar eens terug."

Lees meer:
0 reacties