FC Twente onthult nieuwe tussenstand seizoenkaartverkoop (update)

Vlaggen op Vak-P
Vlaggen op Vak-P Foto: © Orange Pictures

FC Twente heeft een nieuwe tussenstand van het aantal verkochte seizoenkaarten bekendgemaakt. Binnen tien dagen hebben 12.000 supporters hun seizoenkaart verlengd.

Tot dusver kunnen alleen huidige seizoenkaarthouders hun huidige jaarkaart verlengen. "We hebben ook 2.300 aanvragen gekregen van supporters die ook een seizoenkaart willen in het nieuwe seizoen", laat algemeen directeur Paul van der Kraan weten op de officiële website van FC Twente.

"Dat zijn fantastische aantallen, we hopen natuurlijk op een volle Veste. Huidige seizoenkaarthouders kunnen tot en met 25 mei hun kaart verlengen", aldus Van der Kraan. Op 1 en 2 juni hebben seizoenkaarthouders de mogelijkheid om een andere plek in het stadion uit te zoeken. Op 14 juni start de verkoop van seizoenkaarten voor supporters op de wachtlijst. Als er dan nog kaarten over zijn start op 16 juni de vrije verkoop.

Update, woensdag 18 mei: FC Twente laat via social media weten dat er inmiddels 15.000 seizoenkaarten verlengd zijn. "En 2.800 nieuwe inschrijvingen. Verlengen kan nog t/m 25 mei via Twentekleurtrood.nl", besluiten de Tukkers in een update op Twitter.

Lees meer:
0 reacties