FC Twente-spelers op Freshtival dag voor PEC-duel: "Dat kan niet"

Mees Hilgers
Mees Hilgers Foto: © BSR Agency

Mees Hilgers en Naci Ünüvar hebben zich niet populair gemaakt bij de supporters van FC Twente. De twee spelers werden in bijzijn van oud-teamgenoot Joshua Brenet gezien op een festival, één dag voor de belangrijke wedstrijd om de derde plek tegen PEC Zwolle. Op Freshtival werden Hilgers en Ünüvar gezien door vele Twente-fans. Clubwatcher Leon ten Voorde is kritisch op het tweetal.

"Supporters hebben de hele week wakker gelegen van deze wedstrijd, die zijn er zó mee bezig, en dan ga jij als voetballer een dag van tevoren naar Freshtival", zegt Ten Voorde bij De Ballen Verstand. "Hilgers moest er tegen PEC na een uur af met kramp. Ik zeg niet dat het daardoor komt, hij heeft ongetwijfeld water gedronken, maar ik kreeg wel meteen een appje. Dat kan niet."

Ten Voorde is ook niet te spreken over de rol van Brenet in dit verhaal. "Hij heeft totaal geen verantwoordelijkheidsbesef. Als jij een speler van dertig jaar bent met die ervaring en er komt vanuit de jonge jongens: 'Zullen we even een uurtje of twee uurtjes naar Freshtival gaan?' Dan moet je zeggen: 'Jongens, dit is niet verstandig.' Er lopen 30.000 mensen, waaronder heel veel Twente-supporters. Alles wordt gefilmd", aldus Ten Voorde.

Lees meer:
0 reacties