Tweetal verlengt bij FC Twente: "Blij hen langer te kunnen binden"

Rob Boudrie
Rob Boudrie Foto: © Pro Shots

 Trainer Joseph Oosting en Rob Boudrie, manager organisatieontwikkeling, verlengden beiden hun contract bij FC Twente. Dominique Scholten is blij met deze vooruitgangen. 

"Afgelopen dinsdag heeft trainer Joseph Oosting zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij FC Twente. Het nieuwe contract met onze hoofdtrainer loopt nu tot medio 2027. We zijn zeer tevreden zijn over de werkwijze van Joseph en dat heeft niet alleen te maken met de huidige stand op de ranglijst. We zijn blij dat we hem langer aan de club hebben kunnen binden", opent Algemeen Directeur Dominique Scholten via de clubkanalen van FC Twente.

Een ander heeft ook zijn contract verlengd: "Binnen de voetbaltak van FC Twente heeft Rob Boudrie ook zijn contract verlengd met drie jaar. Rob vervult de functie van manager organisatieontwikkeling en richt zich in deze rol op het verder ontwikkelen van de voetbalorganisatie en de mensen binnen het voetbalbedrijf. Daarnaast is Rob betrokken bij de scouting en de opleidingstrajecten van jeugdspelers."

Lees meer:
0 reacties