Twente, verenigt! zit krap bij kas: "Het potje is nu bijna leeg"

De Grolsch Veste
De Grolsch Veste Foto: © Pro Shots

Twente, verenigt! heeft een nieuwsbrief verstuurd over de plannen voor het nieuwe jaar. De ledenvergadering is van plan om de leden meer te betrekken bij 'het reilen en zeilen' rondom FC Twente.

"Om te beginnen willen we graag op zo kort mogelijke termijn een ledenvergadering organiseren. Het liefst in de Grolsch Veste, maar mocht dit niet mogelijk zijn, dan een digitale bijeenkomst. Nood breekt soms wetten", legt het bestuur uit op de eigen website.

Ook de 'contributie' komt ter sprake. "Twente, verenigt! heeft de laatste jaren geen contributie gevraagd", blikt men terug. "Het vaststellen van een contributie is iets waar we al jaren mee worstelen. Wij zijn geen vereniging die geld op de bank wil hebben, maar een vereniging die opgericht is om betrokkenheid, inspraak en toezicht op de club te houden", benadrukt Twente, verenigt!

"Tijdens het oprichtingsjaar hebben wij gekozen voor een symbolisch bedrag van EUR 19,65 voor het lidmaatschap. Van hetgeen wij binnenkregen hebben wij tot op heden onze kosten kunnen betalen; er was dus geen noodzaak om contributie te heffen. Maar het potje is nu bijna leeg en dus moet er nagedacht worden over welk contributiebedrag gevraagd kan worden. Laat ons graag binnen twee weken weten welk contributiebedrag u passend vindt."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Volendam -
-
FC Twente -
wo 31 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Excelsior -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
zo 11 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
FC Twente -
zo 18 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
FC Twente -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 2 6 6
3 Excelsior 2 4 6
4 FC Twente 2 4 6
5 AZ 2 3 6
6 Feyenoord 2 3 4
Bekijk de hele stand