Twentecafé: 'Ebuehi gespot in Enschede: transfer naar FC Twente?'

Ebuehi in het shirt van Empoli
Ebuehi in het shirt van Empoli Foto: © Pro Shots

De transfergeruchten vliegen weer om onze oren, dus het is de hoogste tijd om het Twentecafé weer te openen. Wij houden jullie op de hoogte van de laatste nieuwtjes, geruchten en roddels uit de voetbalwereld omtrent FC Twente-spelers, mogelijke aanwinsten en oud-spelers van de Enschedese club.

Maandag 8 juli, 17:17 uur: Tyronne Ebuehi zette zondag via Instagram een foto online vanuit PRO-F in Enschede. De 28-jarige vleugelverdediger van Empoli is herstellende van een zware kruisbandblessure, die hij in maart 2024 opliep. De verwachting is dan ook dat hij dit kalenderjaar niet meer in actie komt. Op het forum van FCTwente.net geeft 'twente 4-ever' een update over de situatie van Ebuehi. "Niet in beeld voor een transfer. Niet op dit moment. Prioriteit ligt op dit moment bij de spits en ze willen nog graag een creatieve speler voorin", verklapt hij. Ook Troy Parrott zou in beeld zijn (geweest) bij de Tukkers. 

Woensdag 5 juni, 21:17 uur: FC Twente is op zoek naar een nieuwe rechtsback. Op het forum FC Twente.net gaat de naam van Bart van Rooij rond. Volgens forumlid Twente 4-ever zou de NEC-verdediger in beeld zijn om de nieuwe rechtsback van de Tukkers te worden, maar is hij één van de opties. Ook spelers als Sean Klaiber, Deyovaisio Zeefuik en Kingsley Ehizibue werden al aan de club uit Enschede gelinkt. In 2023 had FC Twente overigens al interesse in Van Rooij, die toen zijn contract bij NEC verlengde tot medio 2025. Volgens Transfermarkt.nl ligt zijn marktwaarde op twee miljoen euro. 

Lees meer:
0 reacties