Twentecafé: 'Markelo mogelijk naar andere club in Overijssel'

Jahnoah Markelo
Jahnoah Markelo Foto: © NESimages

Het huidige seizoen nadert haar einde en daarom vinden wij het tijd om ons Twentecafé officieel te openen. Wij houden jullie op de hoogte van de laatste nieuwtjes, geruchten en roddels uit de voetbalwereld, maar voel je ook vrij om lekker off-topic te gaan.

Dinsdag 10 mei: Leon ten Voorde weet te melden dat Jahnoah Markelo mogelijk 'gewoon' in Overijssel blijft spelen. "Go Ahead is de voornaamste gegadigde om Markelo over te nemen. Niet het dorp maar de buitenspeler wiens contract is ontbonden bij FC Twente", laat de verslaggever van Tubantia weten via Twitter.

Donderdag 5 mei: FC Twente is al druk bezig met aanwinsten voor komend seizoen. De Enschedeërs hebben zich al verzekerd van de komst van Sem Steijn en daarnaast werd Michal Sadilek vastgelegd. FC Twente is nog niet klaar op de transfermarkt en zoekt onder meer een linksback.

Volgens de doorgaans betrouwbare jimmy65 op het forum van FCTwente.net is Daley Sinkgraven in beeld bij de club uit Enschede. De 26-jarige linksback komt bij Bayer Leverkusen niet veel aan spelen toe, omdat hij Mitchell Bakker en Piero Hincapié voor zich heeft. Sinkgraven, die eerder bij SC Heerenveen en Ajax speelde, heeft echter nog een eenjarig contract in Duitsland en het is dus de vraag of hij haalbaar is.

Jan Streuer
Jan Streuer zoekt versterkingen: "Hij staat niet op dat lijstje" Lees ook
Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties