Uitblinker Hadj Moussa: "Een gelijkspel was wel verdiend geweest"

Anis Hadj Moussa neemt aan
Anis Hadj Moussa neemt aan Foto: © Pro Shots

Anis Hadj Moussa is al weken een van de smaakmakers bij een knokkend Vitesse. Ook tegen FC Twente speelde hij weer een puike pot. Het leverde echter geen punten op.

"We zijn slecht begonnen en hebben de eerste goal weggegeven, maar daarna hebben we ons goed hersteld. We hadden veel kansen en hebben geprobeerd de wedstrijd in ons voordeel te doen kantelen. Het was ons niet gegeven om nog een keer te scoren. Een gelijkspel was wel verdiend geweest, maar in het voetbal kan het alle kanten op. Het was uiteindelijk niet onze wedstrijd", zegt Hadj Moussa bij de Telegraaf.

Toch heerst er ook tevredenheid. "Het was een goede wedstrijd van ons. We hebben het na de vroege tegengoal niet opgegeven en zijn de duels aan blijven gaan. We hebben gebracht wat nodig was, maar het is ons niet gelukt om de wedstrijd om te keren."

Nu wacht de degradatiekraker met RKC op zijn ploeg. "Ik denk dat we vertrouwen kunnen halen uit de wedstrijd tegen FC Twente. We hadden zeker een punt verdiend. Helaas was dat ons niet gegund", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties