Uitbreiding Grolsch Veste? "Hebben we verzorgingsgebied niet voor"

Overzicht De Grolsch Veste
Overzicht De Grolsch Veste Foto: © Pro Shots

Operationeel en financieel directeur van FC Twente, Martijn Hoogstoevenbeld, is tevreden met de gang van zaken op het moment. Hij ziet de begroting stijgen en de interesse in de club steeds verder toenemen.

"Het seizoen is boven verwachting goed verlopen", zegt Hoogstoevenbeld tegenover Voetbal International. "Het sportieve succes zie je meteen terug op andere vlakken, zoals de seizoenkaartverkoop en het aantal nieuwe sponsorcontracten dat we sluiten."

"We verkopen de ene na de andere skybox en de businessgeledingen stromen ook vol. In de laatste wedstrijden van het seizoen was de bezetting veel hoger", vervolgt hij. "Dat werd mede ingegeven door het sportieve succes. De aantrekkingskracht is heel groot."

Ondanks dat, zit een uitbreiding van De Grolsch Veste er voorlopig niet in. "We krijgen nu wel veel vragen over een uitbreiding van het stadion. Maar daar hebben we het verzorgingsgebied niet voor. Als we het stadion nog groter maken, moeten we als club eigenlijk structureel meedoen om de titel en de Champions League-plekken."

Volgens de directeur is het belangrijk om op de eerste plaats de balans te koesteren. "Het gaat nu goed met Twente. Er is rust, de mensen zijn positief en er is sportief succes. Dan is het juist de uitdaging om het evenwicht te bewaken en verstandige dingen te blijven doen", aldus Hoogstoevenbeld.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand