Ultee: "Verder hebben we alleen maar lopen tegenhouden"

Sjors Ultee voor de camera van ESPN
Sjors Ultee voor de camera van ESPN Foto: © Pro Shots

Sjors Ultee is opgelucht na het voetbalgevecht tussen FC Twente en Fortuna Sittard. Een uur lang deed zijn ploeg niets dan tegenhouden, maar dat lukte wel: er werd met 1-2 gewonnen.

"Als ik zo op de camera kijk, zie ik al wat grijze haren hier en daar. Het zijn de wedstrijden waarvan je achteraf zegt: hier doe je het allemaal voor. Maar tijdens de wedstrijd denk je wel: wat gaat de tijd toch langzaam", zegt Ultee in gesprek met ESPN.

De tweede helft was niet best, maar er werd overleefd. "Na rust hebben we geprobeerd ook nog te voetballen. Dat is een minuut of vijf ergens gelukt in het midden. Verder hebben we alleen maar lopen tegenhouden. Ik denk dat iedereen wel begrijpt waar wij staan en dat bijna alles veroorloofd is om drie punten te pakken en een heel grote stap te zetten naar handhaving".

De trainer is blij met de recente serie. "Het maakt me vooral megatrots. We hebben het ook bij Utrecht laten zien, bij Sparta en bij Eagles. Ook vandaag laat de ploeg zien dat we als één team geweldig kunnen vechten, met én voor elkaar", besluit Ultee.

Lees meer:
0 reacties