Uneken-moment uitgelicht: "Ik vond dit eigenlijk nog mooier"

Peter Uneken en Sander Duits op de bank van FC Twente, vlak na de goal van Jesper Uneken bij PSV
Peter Uneken en Sander Duits op de bank van FC Twente, vlak na de goal van Jesper Uneken bij PSV Foto: © Screenshot ESPN

Jesper Uneken scoorde zaterdagavond zijn eerste doelpunt voor PSV. Vader Peter, die eigenlijk bezig moest met de warming-up bij FC Twente-Fortuna Sittard, kon de goal van zijn zoon nog net zien.

Het leverde mooie beelden van een trotste vader op. "Ik moest gelijk aan Pierre en Rafael denken, jullie hebben voetballende zonen. Zij kunnen beter aangeven hoe dat moet voelen", begint Ibrahim Afellay bij Studio Voetbal. "Dat is super bijzonder, maar ik vond dit eigenlijk nog mooier", reageert Van Hooijdonk. "Hij is bij FC Twente assistent van Oosting en zat net even mee te kijken. Je ziet bij die jongens (van PSV red.) ook dat het speciaal was."

"Ik vind het ook mooi dat die trainer van FC Twente en Van Wolfswinkel er mee bezig waren", vervolgt Van der Vaart. "Ze hadden ook kunnen zeggen dat het ze niks interesseert. Iedereen nam er even de tijd voor. Ik vond het zo'n waanzinnig moment."

Lees meer:
0 reacties