Unibet zet 'Uniboost' in: 2.75 keer je inleg als Ugalde scoort

Focus bij Manfred Ugalde in De Grolsch Veste
Focus bij Manfred Ugalde in De Grolsch Veste Foto: © Pro Shots

FC Twente neemt het woensdagavond in eigen huis op tegen Vitesse, de nummer vijftien van de Eredivisie. Unibet ziet de ploeg van trainer Joseph Oosting als de grote favoriet, want bij een zege van de Tukkers keert de bookmaker 'slechts' 1.42 keer je inzet uit.

Een gelijkspel bij FC Twente - Vitesse levert maar liefst 5,20 (!) keer je inleg op. Als de club uit Arnhem weet te winnen, is Unibet bereid om 8 keer de inzet uit te betalen. De ploeg van de geplaagde trainer Phillip Cocu wist tot nu toe echter slechts 1 keer te winnen. Bovendien zijn er liefst vijf Vitesse-spelers niet inzetbaar.

Manfred Ugalde scoort tegen Vitesse

Denken jullie dat Manfred Ugalde, die nog altijd 'droog' staat in de Eredivisie, morgen trefzeker is? Door de 'Uniboost' kan je dan 2.75 keer je inleg verdienen. Met goals van Sem Steijn (2,70), Michel Vlap (3.25) of Daan Rots (3,35) kan je echter ook VEEL geld verdienen. De quotering bij een treffer van Mitchell van Bergen (5,10) is nog een stuk aantrekkelijker. Durf jij een gokje te wagen? Zet dan in op een (kop)doelpunt van Robin Pröpper (8.50) of Mees Hilgers (14.00).

FC Twente kreeg tot nu toe slechts vier doelpunten om de oren in de Eredivisie, maar dat gebeurde wel in vier verschillende wedstrijden (tegen Almere City, PEC Zwolle, Ajax en RKC). Denken jullie dat Lars Unnerstall nu weer eens met 'een clean sheet' van het veld stapt? Dan keert Unibet 2.20 keer je inleg uit.

Lees meer:
0 reacties