Unnerstall geprezen: "Zo'n goede ga je nooit meer zien bij FC Twente"

Lars Unnerstall in het paars
Lars Unnerstall in het paars Foto: © Pro Shots

Lars Unnerstall werd afgelopen weekend verkozen tot FC Twente-speler van het Jaar. Nico Wantia vindt het bijzonder dat een doelman de prijs gekregen. 

Jan van Staa kan wel leven met de uitverkiezing. "Als je ziet wat hij gepresteerd heeft dit jaar, er staat wel weer een persoonlijkheid. Ik vind wel dat hij een prijs verdiend, ik gun hem dit van harte", begint hij in de Oosttribune-podcast. "Hij vindt zichzelf niet de absolute uitblinker en dat Daan Rots daar eerder voor in aanmerking komt", voegt Tijmen van Wissing toe. "Hij had hem vorig jaar eerder verwacht en verdiend, maar toen kreeg Gijs Smal hem."

Wantia vindt het een beetje armoede dat in een seizoen waarin FC Twente mogelijk derde wordt, nota bene de doelman tot beste speler wordt verkozen. "De artiesten, Misidjan en Cerny, zijn natuurlijk vertrokken en er zijn wat dienstbare spelers voor teruggekomen. Die kunnen ook goede cijfers neerleggen, maar daar kom je niet voor naar het stadion", aldus de journalist. Van Wissing vindt dat zijn collega de Duitser daarmee tekort doet. "Zo'n goede doelman als Lars Unnerstall ga je nooit meer zien in het shirt van FC Twente."

Lees meer:
0 reacties