Unnerstall: "Verschil is dat je in Duitsland meer geld kunt pakken"

Lars Unnerstall heeft zin in de bekerwedstrijd tegen AZ. De doelman van FC Twente wist zich in de vorige bekerronde tegen Feyenoord op positieve wijze te onderscheiden.

"Dat was mooi, maar heeft met deze wedstrijd niets te maken", zegt Unnerstall voor de camera van 1Twente Enschede. De Duitse doelman weet dat FC Twente niet echt geluk heeft met de loting. "Maar als we ook van AZ kunnen winnen, zijn er al twee moeilijke tegenstanders uit", lacht de sluitpost.

Unnerstall ziet dat AZ met meer vertrouwen speelt dan in de competitiewedstrijd in Enschede (3-1). "Het wordt dan gewoon weer een goede ploeg en nu staan ze weer boven ons. Ze zijn wel makkelijk weer omhoog gekomen, dus dan zie je wel dat het echt een goede ploeg is", aldus Unnerstall, die het gevaar van AZ kent.

"Ik denk vooral aan de buitenspelers met Karlsson, in samenwerking met Wijndal", doelt hij op de linkerkant van de Alkmaarders. "Zij vallen altijd met z'n tweeën aan. Wijndal gaat er overheen en Karlsson speelt dan of gaat naar binnen. Ik denk dat dat het gevaarlijkste punt bij AZ is. Dat moeten we proberen te voorkomen."

Unnerstall denkt dat de beleving van de DFB Pokal in Duitsland niet anders is dan het toernooi om de KNVB Beker. "Het verschil is misschien dat je in Duitsland iets meer geld kan pakken", lacht hij. "Dus voor ploegen uit de vierde Liga is het mooi als ze eens in de achtste finales komen. Dan hebben ze voor een jaar genoeg geld, maar ik vind bekerwedstrijden echt lekker."

Weet FC Twente het bekerduel te winnen van AZ? Bij BetCity.nl krijg je dan 3.45x je inzet. Registreer je nu via deze link en krijg ook nog een Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro! Zet je Free Bet op FC Twente en pak 49 euro winst! Grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties