Ünüvar: "Ondanks dat heb ik het wel echt naar mijn zin gehad"

Naci Ünüvar en Max Bruns na PSV - FC Twente
Naci Ünüvar en Max Bruns na PSV - FC Twente Foto: © FC Twente TV

Naci Ünüvar hoopt op een kans bij Ajax, nadat hij meerdere keren verhuurd is geweest. De creatieveling speelde op huurbasis voor Trabzonspor en FC Twente. Hij stond al een keer tegenover Francesco Farioli.

In gesprek met Ajax TV uit hij zich over zijn verhuurperiode. "Het was apart, maar ook weer niet. Ik heb me vorig jaar niet eens bij Ajax gemeld. Ik was al vanaf dag één bij FC Twente. Het jaar daarvoor was ik laat weg, dus het was raar om niet terug te komen naar Ajax, maar ik was ook direct gesetteld in Enschede."

De nummer tien begon sterk bij FC Twente, maar blessures speelden hem parten. "Het is weer fit worden, maar het is moeilijk om weer in het team te komen. Ondanks dat heb ik het wel echt naar mijn zin gehad. We hebben een goed jaar gehad en ik heb mijn steentje kunnen bijdragen aan FC Twente."

Mentaal is hij in Enschede ook sterker geworden. "Ik heb geleerd met tegenslagen om te gaan. Het was pittig, mentaal had ik het zwaar, maar ik ben er sterk uitgekomen." Nu is hij blij weer in Amsterdam te zijn. "Het voelt weer als thuis. Je ziet bekende mensen, dus dat voelt goed."

Vanuit Enschede zag hij Ajax een lastig seizoen draaien. "Het gaf een apart gevoel. Je bent nog steeds speler van Ajax en je hebt hier vrienden spelen. Je volgt het dus sowieso. Het is apart als je ziet dat het niet gaat zoals het hoort te gaan."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
10/08
NEC
18:45
FC Twente
za
17/08
FC Twente
18:45
Sparta Rotterdam
zo
1/09
FC Utrecht
12:15
FC Twente
za
14/09
FC Twente
16:30
PEC Zwolle
zo
22/09
Almere City
14:30
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
Bekijk de hele stand