Ünüvar stelt teleur: "Leuke gast, maar ik vind hem nog niet goed"

Tijmen van Wissing is nog niet overtuigd van Naci Ünüvar. De huurling van Ajax scoorde zondag tegen zijn eigen club, maar kan volgens de journalist veel meer brengen.

"Het is een buitengewoon guitig mannetje, een hele leuke gast, maar ik vind hem nog niet goed", stelt Van Wissing in de Oosttribune. "Hij kan beter en hij kan iets dienstplichtiger zijn. Ik had een discussie met hem over dat hij een panna wilde geven, maar als hij hem fatsoenlijk meegeeft wordt het 4-1. Hij heeft wel een bepaalde flair waarvan ik vind dat FC Twente het moet hebben, maar als invaller is hij nog té solistisch."

Wel laat de invalbeurt van de aanvaller zien dat de bank van FC Twente steeds breder wordt. "Eiting valt in en die zette goed druk bij die 3-1. Je kan ook Van Bergen en Van Wolfswinkel nog brengen", ziet Van Wissing.

Jan van Staa is het eens met zijn collega "Hij (Ünüvar red.) heeft geweldige acties, maar ik heb het gevoel dat hij nog wat kracht mist voor het hoogste niveau in Nederland. Hij gaf zelf ook al aan dat hij er nog niet was. Hij kan het zichzelf veel makkelijker maken, maar mooi voor die jongen dat hij de 3-1 maakt."

Lees meer:
0 reacties