Ünüvar wil basisplek: "Voor mijn gevoel ben ik er klaar voor"

Naci Ünüvar is dankzij FC Twente sneller terug in Turkije dan verwacht. De vleugelaanvaller werd vorig seizoen door Ajax verhuurd aan Trabzonspor, maar vanwege een blessure eerder teruggehaald naar Amsterdam. Ünüvar wordt dit seizoen verhuurd aan FC Twente, maar heeft in Enschede nog geen basisplek.

"Iedereen weet dat ik een blessure heb gehad en dat ik niet fit was", vertelt Ünüvar tegenover FC Twente TV. "Maar ik heb afgelopen periode superhard getraind en ook heel veel extra getraind. Ik heb wat vaker minuten gemaakt als invaller, het is aan de trainer wanneer ik mag starten. Voor mijn gevoel ben ik er klaar voor en dan zullen we wel zien hoeveel minuten dat worden."

Desondanks is Ünüvar op zijn plek in Enschede. "Ik heb het naar mijn zin hier. Het is een warme club, met lieve mensen. De spelers zijn top, de staf ook. Ik kan het goed met de spelers vinden en ik kan gewoon goed met de trainers praten. Ook het wonen in Enschede is top", aldus de Ajax-huurling, die donderdag tegen Fenerbahçe opnieuw op speelminuten hoopt.

Hij kent het Turkse voetbal aardig. "Ik denk dat er zeker kansen liggen voor ons. Als we zuiver zijn aan de bal en niet meegaan in het spel van Fenerbahçe, denk ik dat er kansen voor ons liggen", voorspelt Ünüvar. "Deze wedstrijd leeft bij de jongens. Je gaat naar Istanbul, een stad met grote clubs. Iedereen weet ook wel hoe het hier is met de fans. Dit is een grote wedstrijd, waar we zeker van moeten genieten."

Lees meer:
0 reacties