Vaclav Cerny baalt na verlies: "Hartstikke kut op dit moment"

Vaclav Cerny
Vaclav Cerny Foto: © Orange Pictures

Václav Cerny stond zaterdagavond voor het eerst dit seizoen aan de aftrap van een competitiewedstrijd van FC Twente. De Tsjechische aanvaller baalde enorm van de verliespartij tegen Fortuna, net nu hij aan de aftrap mocht verschijnen.

Voor de camera van de NOS spreekt de aanvaller zich onomwonden uit. “Het gaat het hele jaar goed en dan mag ik een keer beginnen en dan gaat het mis, dat is zwaar. Het is hartstikke kut op dit moment.”

Wat betreft de verliespartij van Twente legt Cerny ook de credits neer bij Fortuna. “Ze hebben het superslim aangepakt, ze kregen veel mee van de scheidsrechter en waren veel aan het tijdrekken. Ik vond ons aan het begin van de wedstrijd slapper dan normaal. De tweede helft moeten we de kansen afmaken en dan is het gedaan, dat hebben we laten liggen. Geloof mij, dit is balen nu."

Op de vraag of het verstandig was van Cerny om het veld in te rennen nadat hij gewisseld was, reageert de aanvaller zelfbewust. “Wij hebben iets groots om voor te spelen, dan wil je emoties tonen. Ik wil graag winnen. Ik vond dat Samaris theater speelde, daar houd ik niet van, hij deed het zes keer. Het is niet slim wat ik deed, ik weet het donders goed, maar ik wilde zo graag dat het lukte vandaag. Het is hartstikke jammer, ik baal.”

Lees meer:
0 reacties