"Vaclav Cerny is in potentie de beste voetballer van FC Twente"

Vaclav Cerny heeft zijn oude vorm nog niet gevonden. Clubwatcher Tijmen van Wissing hoopt dat de Tsjechische vleugelaanvaller snel weer zijn niveau haalt.

"Ik heb nooit medelijden met een voetballer, maar dat had ik wel een beetje met de voetballer Cerny vorige week bij NEC. Het was allemaal zo geforceerd", zegt de journalist van RTV Oost bij VoetbalTijd. Volgens Van Wissing wil Cerny zich te graag laten gelden. "Vorig jaar was dat zeker zo. Toen kwam hij net terug van de blessure en wilde hij het EK nog halen met Tsjechië. Dat is uiteindelijk allemaal niet gelukt."

"Maar ik snapte wel dat het destijds een beetje ging tikken in het nadeel van hem", aldus de clubwatcher, die in de voorbereiding een andere Cerny zag. "Ik dacht dat hij er weer was. En dan nu toch weer een terugval, dan zie je toch wel dat het bij hem begint te knagen, want voor zijn blessure was hij de belangrijkste man bij FC Twente."

Presentator Eddy van der Ley heeft nog altijd hoge verwachtingen van Cerny. "In potentie is het nog steeds de beste voetballer van FC Twente", meent hij. René Wagelaar is het daarmee eens. "In Rots zit eigenlijk veel minder dreiging in dan bij Cerny. Bij Cerny zie je wel een bepaalde klasse, een bepaalde drive. Maar het lukt niet. Ik vond het zo'n goede speler, man."

Virgil Misidjan juicht

FC Twente wint voor 50.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in en kies na de registratie voor de Odds Boost op FC Twente!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 1 okt. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Vitesse -
zo 9 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Twente -
zo 16 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
FC Groningen -
zo 23 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Cambuur -
-
FC Twente -
zo 30 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
RKC Waalwijk -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 AZ 7 8 17
4 Feyenoord 7 11 16
5 FC Twente 7 7 13
6 SC Heerenveen 7 1 12
7 Sparta Rotterdam 7 1 10
Bekijk de hele stand