Vader Roord: "Als Jill nog een jaar bij FC Twente zou spelen..."

René Roord sluit niet uit ooit nog bij dezelfde club actief te zijn als zijn dochter Jill, maar zal daar niet actief naar op zoek gaan. René Roord is al jaren actief bij FC Twente, terwijl Jill via de Enschedese club, Bayern München, Arsenal en VfL Wolfsburg uiteindelijk bij Manchester City terecht is gekomen.

"Ik denk nu niet meer. Ik sluit het niet uit. Toen ik dit ging doen vanuit de stichting was ze er nog een halfjaar. Ik wist toen al wel dat ze ging", reageert Roord senior bij 1Twente VoetbalTijd op de vraag of hij ooit bij dezelfde club als zijn dochter actief zou willen zijn. "Toen heb ik wel tegen haar gezegd: ik ga dit doen, dus we krijgen straks een evaluatie, dat krijgen we samen. Dat was wel lachen."

"Maar, ik ga het niet opzoeken", zegt Roord over het werken bij dezelfde club als Jill. "Als ze ooit deze kant weer opkomt en ze zou nog een of twee jaar bij FC Twente spelen en ik zou dit ook nog doen... Dan zou ik gek zijn als ik het niet zou doen. Maar op voorhand zeg ik: ik zoek het niet op", aldus de technisch manager van FC Twente.

Lees meer:
0 reacties