Vak-P komt met oproep: "Willen de spelersbus groots uitzwaaien"

Sfeeractie Vak P voor FC Twente - FC Utrecht
Sfeeractie Vak P voor FC Twente - FC Utrecht Foto: © Pro Shots

FC Twente speelt zondag de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Het duel tegen PEC Zwolle is cruciaal in de strijd om plaatsing voor de Champions League. Vak-P komt dan ook met een oproep voor de supporters.

"Morgen staat er een cruciale wedstrijd op het programma en wij hebben jullie steun hard nodig! Dit is onze kans om de Champions League te halen, een doel dat na onze recente geschiedenis extra bijzonder is. Daarom roepen wij alle supporters op om massaal in het rood te verschijnen in het uitvak", schrijft Vak-P op Facebook.

De supporters willen daarnaast ook nog voor de wedstrijd in actie komen. "Daarnaast willen wij de spelersbus groots uitzwaaien op verschillende punten tussen het FBK Stadion, waar de spelersbus om 11:45 vertrekt, en de grens van Twente in Nijverdal", zegt de supportersvereniging. "Dit doen we in samenwerking met andere supportersverenigingen en groepen."

"Óók jij maakt het verschil! Zoek een plek op de route, neem je familie en vrienden mee, en zorg waar mogelijk voor vlaggen en spandoeken. Samen zorgen we ervoor dat dit een onvergetelijke route gaat worden!", wordt er afgesloten.

Lees meer:
0 reacties