VAK P verbaasd: "Op de tribune voor skyboxen zaten ongeveer 100 man"

Vak P Ultras
Vak P Ultras Foto: © Pro Shots

FC Twente won woensdag het bekerduel tegen Feyenoord. VAK P is verbaasd dat er zo'n honderd mensen op de tribunes zaten van De Grolsch Veste. De supportersvereniging had diezelfde avond een vergadering met de directie van FC Twente. Het clubbestuur nodigde VAK P uit om voor de vergadering samen de wedstrijd te kijken.

"Wij hebben vriendelijk en beleefd geweigerd", zo valt te lezen op de Facebookpagina van VAK P. "Want als onze leden en andere supporters niet het stadion in mogen, dan wij ook niet. Na onderling overleg hebben wij besloten om de wedstrijd op het scherm in het home te kijken en na afloop met FC Twente in het home te vergaderen"

VAK P vervolgt: "Aangekomen bij het stadion waren wij al verbaasd over de vele geparkeerde auto’s op de parkeerplaats voor de hoofdingang. Na afloop van de wedstrijd wilden we toch even kijken naar de euforie op het veld en liepen kort de trap voor Vak P op. En wat schetste onze verbazing: op de tribune voor verschillende skyboxen zaten ongeveer 100 man op de tribune die vanaf die plaatsen het voetbal live hebben gevolgd."

Er zaten niet alleen FC Twente-fans op de tribune in De Grolsch Veste, maar ook Rotterdammers. "Als je poen hebt mag je voetbal komen kijken. En jullie, onze leden, mogen braaf op de bank zitten kijken. Met maximaal vier man. Wij begrijpen hier helemaal niets van."

"Overal roemen ze de sfeer van de supporters, gebruiken foto’s van supporters in allerlei commerciële uitingen. Maar als het er op aan komt hoor je er niet bij. In verband met de verlenging hebben wij de vergadering verplaatst en gaan het bovenstaande dan ook zeker bespreken", aldus VAK P.

Weet FC Twente te winnen van PEC Zwolle en houdt Lars Unnerstall de nul? Bij BetCity.nl krijg je dan 3.35x je inzet. Registreer je nu via deze link en krijg ook nog een Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro! Zet je Free Bet op FC Twente en pak 47 euro winst! Grijp die kans!

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal verloor vrijdag kansloos van Frankrijk, maar maandag moet het tegen Gibraltar een makkie worden. Weet Oranje van de voetbaldwerg te winnen in Rotterdam? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand