Vak-P viert verjaardag tegen FC Utrecht: "Dat geeft zoveel extra"

Rare jongens die Tukkers, sfeeractie van Vak-P
Rare jongens die Tukkers, sfeeractie van Vak-P Foto: © Pro Shots

FC Twente speelt aankomend weekend de zeer belangrijke wedstrijd tegen FC Utrecht, weet algemeen directeur Dominique Scholten. De Tukkers kunnen uitstekende zaken doen in de strijd om de derde plek.

"Door zelf de lastige uitwedstrijd bij Excelsior in Rotterdam te winnen en door het puntverlies van de concurrentie is er een mooie marge op de ranglijst. Toch is het zaak hier niet te veel mee bezig te zijn. FC Twente wil zo hoog mogelijk eindigen en daarvoor zul je je wedstrijden moeten blijven winnen", zegt Scholten via de clubkanalen.

FC Utrecht komt zondag naar Enschede. "Onze oud-trainer Ron Jans komt met FC Utrecht op bezoek in De Grolsch Veste. Jans heeft het hier drie seizoenen uitstekend gedaan en presteert ook in Utrecht goed. Hij zal zondag ongetwijfeld zijn visitekaartje willen afgeven. FC Utrecht is al dertien wedstrijden ongeslagen; bij een resultaat boekt de club uit de Domstad een clubrecord."

"Vanaf dinsdag is Joseph Oosting met zijn staf en zijn ploeg volop in voorbereiding op zondag. Iedereen wil de wedstrijd tegen Excelsior een goed vervolg geven. In deze fase van het seizoen is het fijn dat er weinig blessures zijn en dat veel spelers beschikbaar zijn", weet Scholten.

Het is een bijzondere dag, want Vak-P viert een jubileum. "Ondanks het vroege tijdstip van 12.15 uur zullen de spelers weer kunnen rekenen op de onvoorwaardelijke steun van het publiek. Steun die de ploeg zoveel extra geeft. Komende zondag is het exact 33 jaar geleden dat supportersvereniging Vak-P werd opgericht, alvast gefeliciteerd! Op naar een mooie voetbalmiddag."

Lees meer:
0 reacties