Valentijn Driessen keihard: "Totale mislukking bij FC Twente"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © NESimages

Valentijn Driessen is totaal geen fan van Jan van Halst. Na gefaald te hebben bij FC Twente faalde hij ook bij Ajax. Van ophouden weet de analist/bestuurder echter niet.

"Zelfkennis. Een eigenschap die de voetballer Van Halst bezat, maar hij volledig ontbeert als bestuurder. Anders had hij na zijn totale mislukking bij FC Twente ’nee’ gezegd tegen Ajax’ verzoek om commissaris te worden en ’nee’ gezegd tegen de rol van tijdelijk directeur. Wellicht zou Peter Bosz dan trainer van Ajax zijn geweest, was Mislintat niet binnengekomen of was hij kort gehouden en zou de afgeserveerde Klaas-Jan Huntelaar nu waarschijnlijk niet al meer dan een half jaar overspannen thuis zitten", opent Driessen bij De Telegraaf.

Bij Rondo van Ziggo Sport vertelde Van Halst over zijn ervaringen bij Ajax: zonder al teveel tegenspraak. "Twaalf uur later kwam de aap uit de mouw: Van Halst keert terug als analist bij de zender. Beter daar wat open deuren intrappen bij Europese wedstrijden, zoals hij bij zijn trainingsbureau Van Baas naar Coach doet dan na FC Twente en Ajax een derde voetbalclub naar de rand van de afgrond leiden als bestuurder. Want niemand zal toch in Van Halsts open sollicitatie bij Rondo trappen?"

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
10/08
NEC
18:45
FC Twente
za
17/08
FC Twente
18:45
Sparta Rotterdam
zo
1/09
FC Utrecht
12:15
FC Twente
za
14/09
FC Twente
16:30
PEC Zwolle
zo
22/09
Almere City
14:30
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
Bekijk de hele stand