Valentijn Driessen kritisch: "Na FC Twente deed hij het opnieuw"

Valentijn Driessen heeft zich afgelopen weekend geërgerd aan het gedrag van Arne Slot tegenover de arbitrage. De Feyenoord-trainer krijgt veel lof, maar toch wil Driessen zijn kritische noot zetten.

“Hij deed het na het gelijkspel bij NEC (Cillessen-Gimenez) en FC Utrecht (afgekeurde goal Gimenez) en zondag na de puntendeling tegen FC Twente opnieuw. Het was voor hem onacceptabel dat scheidsrechter Allard Lindhout geen strafschop gaf voor hands van Robin Pröpper”, begint Driessen bij De Telegraaf. “Met zo’n uitlating laat Slot nergens ruimte voor.”

“Moet de KNVB Lindhout schorsen, ontslaan, verbannen of stenigen? Het is van alle tijden dat scheidsrechters wedstrijden kunnen beslissen, zoals spelers wedstrijden kunnen beslissen en trainers daar grote invloed op kunnen uitoefenen”, gaat de journalist verder.

Volgens Driessen heeft Slot dergelijk gedrag niet nodig. “Doodzonde dat een toptrainer als Slot, een voorbeeldfiguur in veel gevallen, zoiets als zogenaamde slimmigheidjes denkt nodig te hebben voor succes. Zeker als je ziet hoe geweldig hij zijn elftallen laat voetballen en resultaten boekt.”

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand