Van Aanholt blikt terug: "Ik was toen al rond met FC Twente"

Patrick van Aanholt heeft voor een hele rits van clubs gespeeld, maar maakte niet overal evenveel indruk. Zo zat de huidig PSV'er niet op zijn plek bij Vitesse en was hij zelfs al rond met FC Twente. Toch kwam Van Aanholt nooit uit voor de Tukkers.

"Mijn periode bij Wigan was het vervelendst", vertelt Van Aanholt aan PSV TV. "En het eerste half jaar bij Vitesse. Wigan was een hel. De eerste drie wedstrijden speelde ik, maar daarna zat ik niet eens meer bij de selectie. Ik wist toen totaal niet waarom dat was, maar achteraf lag het gewoon aan mezelf. Ik gaf altijd maar de trainer de schuld, maar ik trainde zelf niet hard genoeg. Ik was maar wat aan het aankloten."

"Wie er voor de ommekeer heeft gezorgd? Ik moet eerlijk zeggen, dat heeft te maken met Fred Rutten", gaat de verdediger verder. "Ik heb veel aan hem te danken. Na Wigan ging ik naar Vitesse, terwijl ik dat eigenlijk helemaal niet wilde. Ik was rond met FC Twente, zij stonden toen bovenaan. Met Steve McClaren. Maar Chelsea had een overeenkomst met Vitesse, dus ik werd gebeld dat ik naar Vitesse moest."

"Ik zei dat ik daar geen zin in had. Ik wilde ergens heen gaan wat ik zelf bepaalde, want ik had al een half jaar niet gespeeld bij Wigan. Maar uiteindelijk bepaalde Chelsea, dus moest ik naar Vitesse. Daar zat John van den Brom en daar speelde ik ook totaal niet. Door die periode bij Vitesse wilde ik stoppen met voetballen. Het ging tot op het veld en naast het veld gewoon niet goed. Ik zat er helemaal doorheen."

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand