Van Bergen nog niet los bij FC Twente: "Hij zit er niet lekker in"

Mitchell van Bergen
Mitchell van Bergen Foto: © BSR Agency

Mitchell van Bergen zit er nog niet lekker in sinds zijn transfer naar FC Twente. Leon ten Voorde zag dat de aanvaller zaterdagavond tegen Vitesse wél van waarde was.

Van Bergen kwam een klein halfuur voor tijd in de ploeg. Hoewel hij opnieuw geen beste wedstrijd speelde, voegde hij met zijn diepte wel wat toe aan de ploeg van Joseph Oosting. "Door die diepte kantelde de wedstrijd weer in Twents voordeel. Vitesse is zo slecht met ruimtes in de rug verdedigen, ze werden angstig", legt Ten Voorde uit in De Ballen Verstand. "FC Twente kreeg ineens weer de wedstrijd in handen. Eigenlijk voelde je in die fase wel dat Twente een goal zou maken."

De 24-jarige aanvaller viel volgens de clubwatcher niet goed in, maar was wel van waarde. "Het was een hele goede wissel. Hij heeft nog geen goal of assist, hij zit er nog niet lekker in, maar ik vond het wel een goede wissel", vervolgt Ten Voorde. "Hij is de snelste van allemaal. Hij ging rennen en Vitesse werd angstig. Boadu viel ook niet zo gelukkig in, maar die bracht ook diepte."

Lees meer:
0 reacties