Van Bergen ondergewaardeerd? "Had hem graag meer willen zien"

Mitchell van Bergen kwam afgelopen zomer nieuw binnen bij FC Twente. Hoewel de snelle speler af en toe zijn klasse liet zien, bleef het aantal speelminuten toch zeer beperkt. René Wagelaar gaat bij VoetbalTijd in op de situatie van de speler die zich nog niet in de eerste elf heeft gespeeld.

René Wagelaar begint over Van Bergen. "Scoren deed ie bij SC Heerenveen wel eens, toen kwam Vitesse. Daarna in het buitenland heeft ie helemaal niet meer gescoord. Het is er een beetje af. Ik denk dat het ook een jongen is, ik ken hem persoonlijk niet, die heel veel vertrouwen nodig heeft. Nou, dat heeft ie uiteindelijk niet gehad dit jaar, want hij heeft niet veel gespeeld. Maar als ie erin komt, door zijn snelheid, is er nog steeds de dreiging. Hij speelt weinig en heeft niet het vertrouwen dat anderen wel hebben gehad dit seizoen. Die mochten aldoor blijven staan en wel gewisseld hadden kunnen worden. Dat is niet gebeurd."

Smal wer der soms afgehaald en dan kwam Salah-Edinne. Ik had Van Bergen wel wat meer willen zien, vooral wat langer. Taha ook wel. Vertrouwen doet alles, hè. Ze hebben bij FC Twente wel veel spelers gehaald die de basis niet hebben gehaald. Taha, Van Bergen hebben we het over, Van Hoorenbeeck, Eiting. Boadu. Allemaal spelesr die hebben allemaal op de bank gezeten", besluit een kritische Van der Laan.

Lees meer:
0 reacties